Gezichtsbehandelingen

Bij Salon Milhuid bieden we verschillende gezichtsbehandelingen aan ter verbetering van de huid. We werken daarbij met de producten van Levissime, afkomstig uit Spanje. Levissime bevat werkzame stoffen uit de hoogst mogelijke categorie en biedt uitstekende resultaten.

 

 

De gezichtsbehandelingen die wij aanbieden zijn als volgt:

 

- Korte reiniging gelaat.

    Omvat reiniging, peeling, warme compres en masker vervolgt door dag- of 

    nachtcrème.          

- Klassieke behandeling:

De klassieke behandeling omvat reinigen, peeling, epileren van de wenkbrauwen, stomen met vapazone, oneffenheden verwijderen en masker met een dag- of nachtcrème.

 

- Pigment vlekken behandeling:

    Behandeling voor bruine pigmentvlekjes in het gelaat. Inclusief reinigen van de huid, Plus       ampul, White masker, White cream en White serum.

    De verkleuring zal afnemen en nieuwe pigmentvlekken zullen voorkomen worden.

 

- Acne Armony behandeling:

De Acne Armony behandeling is een behandeling voor de verzorging van de acnehuid. De prebiotisch werking van de actieve ingrediënten verzekeren evenwicht in de huidflora en helpen het overtollige vet te normaliseren. Daarnaast helpen deze de huid te zuiveren, te hydrateren en ongewenste glans te elimineren waarbij tegelijkertijd de huid gerepareerd wordt. Deze behandeling biedt snelle resultaten in combinatie met producten voor thuis!

 

Hoe werkt een prebiotisch actief ingrediënt?

Het werkt door het remmen van de groei van ongewenste micro-organismen, zonder de goede bacteriën van de huid aan te tasten. Dat zorgt voor 48% minder productie van olie/vet en vermindering van acne en vlekken.

 

- Aqua behandeling:

De Aqua behandeling is een behandeling voor een droge, gehydrateerde huid. Het is een professionele, hydraterende behandeling die werkt op de opperhuid en helpt trans-epidermaal waterverlies tegen te gaan. Het verstrekt het optimale niveau van huidhydratatie en zorgt voor 91% verhoging van het vochtgehalte van de huid. De behandeling verzacht strakheid, kalmeert irritaties en vermindert het schilferige uiterlijk van de huid.

 

- Armony behandeling:

De Armony behandeling is een behandeling voor de gecombineerde en vettige huid. Het verfijnd grove porien en zorgt voor een gereinigde, egale huid.

 

- Delicate behandeling:

De Delicate behandeling is een behandeling voor de gevoelige, couperose, geïrriteerde, snel reagerende huid of de huid die door haar omgeving gestrest is. Het zorgt voor reductie van irritatie en roodheid, het ontzwelt en kalmeert de huid, reduceert schilfers en jeuk, hersteld en beschermt.

 

- Longevity:

De Longevity is een super behandeling voor de rijpere huid. Met de Stemness Recovery CoplexTM Technologie, verbetert Longevity de omgeving waar de epidermale stamcellen zich in bevinden, optimaliseert het de functionaliteit van de huid, vertraagd de vroegtijdige veroudering en houdt de populatie van de epidermale stamcellen op peil.

 

 

 

Naast de gezichtsbehandelingen zijn ook de volgende losse behandelingen (bij) te boeken:

  • Collageen Plus ampul 
  • Glycolev peeling voor verjonging van de onderste huidlaag
  • Epileren/ modelleren van de wenkbrauwen
  • Harsen van bovenlip en kin
  • Verven van wimpers en wenkbrauwen.
  • Verwijderen gerstekorrels.
  • Bindweefselmassage gelaat en decolleté

 

Voor de kosten per behandeling verwijzen we graag naar onze prijslijst.