Recensies

Commentaren: 4
 • #4

  Karmen (zaterdag, 19 januari 2019 19:50)

  Een paar dagen geleden bij karin geweest voor een gezichtsbehandeling. Erg tevreden over het resultaat. Goede tips en adviezen gekregen en nu aan de slag met de producten die karin mij adviseerden.
  De salon ziet er mooi uit!

 • #3

  Annette (woensdag, 19 december 2018 19:04)

  Vorige week bij Karin geweest voor een gezichtsbehandeling. Mijn huid voelde nadien erg prettig aan en niet droog zoals normaal. En bovenal tips/advies gekregen over het verzorgen van mijn huid. Het voelde goed. Karin is professioneel en fijn in de omgang. Ik voelde me bij haar op mijn gemak. Dit was de eerste maar zeker niet de laatste keer dat ik bij salon Milhuid ben geweest.

 • #2

  Valerie (woensdag, 05 december 2018 19:23)

  Heb een acne armony behandeling gehad en mijn ziet er nu al na 2 dagen zo veel beter uit , echt blij mee. En heb goede producten erbij gekocht wat het effect versnelt, heel blij met het resultaat ! �

 • #1

  Lianne (zaterdag, 30 juni 2018 19:35)

  Door mijn drukke werkschema, leefstijl in het algemeen en glutenallergie heeft mijn huid het af en toe zwaar te halen. Nu heb ik in het verleden al allerhande middeltjes en crèmes geprobeerd met allemaal een verschillend resultaat. Maar de laatste tijd leek niets meer te helpen. Gelukkig was daar Karin die me een behandeling op maat heeft gegeven. Pijnlijk was het af en toe wel, maar goed, wie mooi wil zijn.. Daarnaast gaf ze me advies over producten van LeviSsime en hoe een schoonheidsregime voor het gezicht er daadwerkelijk uit hoort te zien. Een serum, nachtcrème en ampul rijker, ziet mijn huid er inmiddels al een stuk beter uit! Binnenkort mag ik weer terug voor een vervolgbehandeling met hopelijk een nóg beter resultaat!